Teen Series
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Teen Series

You are not connected. Please login or register

Robert Pattinson zaprosio Kristen Stewart

Go down  Message [Page 1 of 1]

Always & forever

Always & forever
Moderator
Moderator

Robert Pattinson zaprosio Kristen Stewart Kristen-Stewart-300x246

Glumica Kristen Stewart otkrila je kako ju je njen kolega iz filmova “Sumrak” jednom zamolio da se uda za njega. “Zaprosio me je, ali bila je to šala. Ili barem mislim da je bila šala”, rekla je Kristen, koja je s Robertom navodno u pravoj ljubavnoj vezi.

Robert i Kristen nikada nisu javno priznali da su u vezi, no Pattinson je nedavno otkrio kako su on i njegova partnerka povezani na poseban način. “Nešto posebno nas veže. Ona je najslađa, najpametnija i najjača devojka koju poznajem”, nahvalio je 23-godišnji glumac svoju koleginicu.

“Radije ne bi otkrivao jesmo li mi u vezi ili ne, jer moje se reči prečesto u medijima izvrću. Povezivali su me s mnogim holivudskim glumicama. O većini njih mislim da su previše budalaste i plitke da bih ikada s njima izlazio”, kaže Pattinson.

Par je navodno, tokom vikenda, viđen u Budimpešti, gde su slavili Kristenin rođendan. Glumica je 9. aprila napunila 20 godina.

Back to top  Message [Page 1 of 1]